Waar kan ik de Nationale Golfbon besteden?

Gefeliciteerd met uw Nationale Golfbon! Dit is de leukste golfbon van dit moment. Waar kunt u de Nationale Golfbon besteden? U kunt uiteraard terecht bij één van de 50+ aangesloten golfbanen, golfshops en golfscholen voor een sportieve en gezellige middag. Het maakt daarbij niet uit of u een ervaren golfer bent of voor het eerst gaat golfen, iedereen kan uit de voeten met deze leuke cadeaubon. De golfbon kan echter ook gebruikt worden voor de aanschaf van allerlei golfartikelen. Zo kunt u altijd wel een leuke manier vinden om uw golfbon te besteden! Kijk hieronder voor meer informatie.

Nationale Golfbon Locaties

Golfbanen in de buurt

De beste golfbanen, golfscholen en golfshops van Nederland zijn aangesloten bij de Nationale Golfbon. Zij heten u van harte welkom! Vul uw woonplaats in bij deze interactieve kaart en zie meteen welke Nationale Golfbon locaties bij u in de buurt te vinden zijn.

 Ga naar Golfbon overzicht

 

RS Golfshop

Golfers webshopU kunt de Nationale Golfbon ook besteden aan mooie nieuwe golfartikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van golfclubs, golfballen, golftrolleys of golfhandschoenen? Bij de RS Golfshop hebben ze het allemaal! U kunt de gewenste artikelen online bestellen en betalen* met uw golfbon. Uw bestelling wordt dan gewoon bij u thuis bezorgd!
*Let op, het is helaas niet mogelijk om met meer dan één Golfbon online af te rekenen. In de fysieke Golfbon winkels is het wel mogelijk om meerdere kaarten te verzilveren bij een aankoop.

 Ga naar RS Golfshop

 

GreenFree Voordelig Golfen

Green FreeU kunt de Nationale Golfbon ook besteden aan e-Vouchers van GreenFree. U kunt hiermee voordelig golfen met kortingen tot 50% op meer dan 140 golfbanen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje etc..  Bij GreenFree heeft u de keuze uit diverse abonnementen om direct uw e-Vouchers te downloaden.  U kunt online en telefonisch bestellen en betalen met uw golfbon.

 Ga naar Green Free