Nationale Golfbon: dé golf cadeaubon van Nederland!

De Nationale Golfbon is een ideaal cadeau voor de golfliefhebbers in uw kennissenkring. Maar ook beginners die het leuk vinden om nieuwe sporten te beoefenen kunnen er mee uit de voeten! De golfbon kan namelijk besteed worden aan greenfees én golflessen bij meer dan vijftig golfbanen door heel het land. Daarnaast kan de ontvanger er ook voor kiezen om mooie nieuwe golfspullen te kopen in (online-) golfwinkels. 

Een origineel en sportief cadeau!

Met de Nationale Golfbon kan de ontvanger dus veel meer kanten op dan alleen golfen. Met deze cadeaubon kun je dus even helemaal tot rust komen en tegelijkertijd sportief bezig zijn. Met de Nationale Golfbon geeft u een persoonlijk cadeau, waarbij de uiteindelijke invulling toch bij de ontvanger blijft. De golfbon wordt geleverd in de vorm van een plastic pasje, die bij de golfbaan of (web)shop verzilverd kan worden. Bestel uw cadeau nu eenvoudig en veilig online!

Het team van Nationale Dinerbon

Snelle en persoonlijke service

Bij de Nationale Golfbon doen we er alles aan om de nr. 1 golfbon van Nederland te blijven. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Zo zorgen we er onder andere voor dat onze website duidelijk, gebruikersvriendelijk en up-to-date is. Het aanbod van aangesloten golfbanen, golfshops en golfscholen wordt altijd goed bijgehouden. Heeft u een vraag over de Nationale Golfbon? Lees dan eerst de veelgestelde vragen. Als uw vraag hierdoor niet beantwoord wordt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan altijd voor u klaar! 

 

Nationale Golfbon bestellen

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij 50+ golfbanen en golfshops in Nederland!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen