De Nationale Golfbon als Valentijnscadeau

Liefde gaat door de maag, en zo ook dit valentijnscadeau. Op deze dag van de geliefden gaat er niets boven een romantisch etentje bij kaarslicht! Kijk elkaar in de ogen aan, pak elkaars hand vast en proost nog eens op de liefde. Of je Nationale Golfbon nu aan je eigen geliefde geeft, of aan een koppel dat wel een romantisch etentje verdient, het is een erg toepasselijk cadeau! 

Een smakelijk Valentijnscadeau bestellen

De Nationale Golfbon is een echt feestelijk valentijnscadeau. Wanneer je de Nationale Golfbon online bestelt ontvang je deze in een gratis luxe giftbox. Maar daarnaast kan je dit valentijnscadeau ook nog eens mooi laten inpakken of lekker flesje wijn bij voegen. Voeg een romantisch of persoonlijk bericht bij je bestelling en je valentijnscadeau wordt zo feestelijk als je wenst! Bestel je op werkdagen voor 17.00? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel dus nu de Nationale Golfbon en je kunt morgen al het lekkerste valentijnscadeau in huis hebben!

Nationale Golfbon bestellen 

Een Nationale Golfbon als valentijnscadeau gekregen?

Nu moet er gevierd worden dat Cupido jou gevonden heeft dit jaar! Om te zien waar je je valentijnscadeau kunt besteden aan een (romantisch) diner kan je naar de restaurantpagina gaan. Zoek op de plaatsnaam of postcode van de plek waar je zou willen eten en zie waar de meest dichtbijzijnde aangesloten restaurants zich bevinden. Wil je weten welk bedrag je te besteden heb? Vul de 19-cijferige code die achterop je dinerbon staat in bij de saldochecker. Het is uiteraard altijd mogelijk om bij een acceptant bij te betalen wanneer de rkeening hoger is dan de kaartwaarde. Andersom kan je het valentijnscadeau ook verspreiden over meerdere etentjes en de kaartwaarde in delen besteden. Waar wahct je nog op? Ga genieten van dat smakelijke valentijnscadeau! 

Restaurantpagina   Saldochecker