Een dinerbon is hét ideale vaderdag cadeau

Wanneer je op zoek bent naar een vaderdag cadeau, kun je wel eens in een eindeloze zoektocht verzeilen. Zoek niet verder! Met de Nationale Golfbon geef je een heerlijk culinair avondje uit om deze vaderdag te vieren. Hij kan lekker achterover zitten, wordt op zijn wenken bediend en krijgt heerlijk eten voorgeschoteld. Wat wil een man nog meer?! 

Nationale Golfbon bestellen

Met de Nationale Golfbon als vaderdag cadeau kan hij zelf kiezen waar en wanneer deze besteed wordt. Met de leukste accepterende restaurants van Nederland is smullen gegarandeerd!. Omdat de Nationale Golfbon een plastic betaalpas is kun je zelf een bedrag tussen de €5,- en €150,- kiezen dat je met deze dinerbon wilt geven. Aan de andere kant mag je vader zelf bepalen of hij zijn vaderdag cadeau in één keer uitgeeft of in delen.

Wil je weten welk bedrag en vervaldatum er op je vaderdag cadeau staat? Vul dan het 19-cijferige kaartnummer in in de saldochecker. Is dit bedrag niet genoeg om de rekening in zijn geheel te betalen? Je kan uiteraard gewoon bijbetalen. Maar heb je juist te nog een bedrag over? Dan kan je deze ook gewoon bewaren tot een volgend etentje. De restauranthouders staan al op u te wachten!

Restaurantpagina  Saldochecker