Een dinerbon als Moederdag cadeau

Zit je er ook over te denken om de Nationale Golfbon met Moederdag cadeau te doen? Er mag nu wel eens voor die vrouw die voor iedereen klaar staat worden gekookt! Met de Nationale Golfbon geef je haar dan de kans om op haar eigen moment zich ook eens te laten vertroetelen. Lekker aan tafel gaan zitten, de heerlijkste gerechten eten en op haar wenken bediend worden. Welke moeder wordt er nu niet blij van zo'n moederdag cadeau? 

Een Moederdag cadeau met iets extra's

Nu kun je natuurlijk zelf een mooie verpakking knutselen voor dit Moederdag Cadeau, maar je kunt het ook door ons laten doen. De Nationale dinerbon wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, maar je hebt ook de mogelijkheid om deze weer in te laten pakken in mooi cadeaupapier. Daarnaast bieden we nu de mogelijkheid om een lekker wijntje bij het moederdag cadeau te laten voegen. Zo kan je moeder alvast in de stemming komen voor dat heerlijke etentje! 

Nationale Golfbon bestellen 

De Nationale Golfbon als Moederdag cadeau gekregen?

Dan wordt het tijd dat jij je eens even lekker in de watten gaat laten leggen! Ga naar de restaurantpagina en kies een aangesloten restaurant uit die je het meeste aanspreekt. Wil je kijken welke aangesloten restaurants bij jou in de buurt zitten? Vul dan je postcode of plaatsnaam in en ontdek waarin jouw omgeving je een hapje kunt gaan eten met dit Moederdag cadeau. Met de saldochecker kan je zien welk bedrag er op de Nationale Golfbon staat. Wacht niet langer en ga lekker smullen met dit smakelijke Moderdag cadeau!

Restaurantpagina   Saldochecker