Kerstcadeau

Zoekt je een Kerstcadeau waarmee je iemand een heerlijke culinaire beleving kunt bieden? Met de Nationale Golfbon kan de ontvanger gaan eten bij dat sterrenrestaurant in de stad, een gezellig eetcafétje om de hoek, een authentiek restaurant in een schattig klein dorpje. Met vele aangesloten restaurants door heel Nederland die de Nationale Golfbon accepteren biedt de Nationale Golfbon voor iedereen wat wils!

Nationale Golfbon bestellen

Een Golfbon als Kerstcadeau

Het mooie aan de Golfbon als Kerstcadeau is dat deze komt in de vorm van een plastic betaalpas. Deze heeft een handig pinpas formaat, maar is ook gemakkelijk in gebruik. Als gever kunt een bedrag tussen de 5,- en 150,- kiezen wat de waarde zal worden van de cadeaukaart. De ontvanger mag zo ook weer bepalen of dit bedrag in zijn geheel wordt besteed of dat het in delen zal worden uitgegeven. Wanneer niet alles wordt besteed blijft namelijk de restwaarde gewoon op de Golfbon staan.

Wilt je het geven van dit Kerstcadeau helemaal feestelijk maken? Je kunt een lekkere fles wijn bij laten voegen, een persoonlijk bericht bijvoegen en/of de kaart laten inpakken in cadeaupapier. Bestel nu je Golfbon als kerstcadeau en ontvang deze gratis in een luxe giftbox!

Zakelijk Kerstcadeau geven

De Golfbon van Nationale Golfbon is ook een perfect zakelijk Kerstcadeau. Het is mogelijk om de Golfbon te personaliseren met je bedrijfslogo of een bedrijfsfoto. Wanneer je meer vragen heeft over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 033 - 202 2271.

Voor andere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Restaurantpagina