Golfpark Almkreek

Adres
Hoekje 7b, 4286 LN Almkerk
Telefoon
0183 403592
Nationale Golfbon Almkerk Golfpark Almkreek
Nationale Golfbon Almkerk Golfpark Almkreek
Nationale Golfbon Almkerk Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek bestaat sinds 1995 en is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van 'de drukte van alledag'. De prachtige faciliteiten op ons park zullen u van alle gemakken voorzien:
Door de centrale ligging is ons golfpark voor iedereen makkelijk te bereiken.De 18 holes Championship Course met ruime greens en schitterende waterpartijen maken de uitstekend onderhouden baan een uitdaging voor zowel de lage handicappers als minder geoefende golfer.De 14 holes par 3-4 baan en de 9 holes par 3 Pepsi Practice Course zorgen dat ook de beginnende speler, kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen van uw korte spel of een rondje golf na een lange werkdag.In 2009 is Paviljoen Den Duyl geopend, een sfeervolle ontmoetingsplaats met een gezellige zithoek rond de open haard, een bar met life-cooking, omringd door een zongelegen terras met uitzicht over de golfbaan. Hier kunt u genieten van een verfrissend drankje en culinaire lekkernijen. Een locatie waar zowel golfende als niet-golfende bezoekers meer dan welkom zijn.Wij beschikken over diverse zalen met horeca. Golfpark Almkreek is daarom de locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bijeenkomst of uw feest.Onze golfschool, met enthousiaste golfprofessionals, leert u graag alle beginselen van het golfen.
U bent vrij om te oefenen op de, gedeeltelijk overdekte en verlichte, driving-range en uitgebreide oefenfaciliteiten. Onze parkeerfaciliteiten geven u op alle dagen van de week de gelegenheid tot makkelijk en gratis parkeren.
Graag tot ziens op Golfpark Almkreek, een plek van gezelligheid en Brabantse gastvrijheid!